Održan sastanak predsjednika Aktiva vjeroučitelja sa članovima Tima za rad na izmjenama i dopunama NPiP islamske vjeronauke

18 April 2019

Održan radni sastanak predsjednika Aktiva vjeroučitelja sa članovima Tima za rad na izmjenama i dopunama nastavnih programa predmeta Islamske vjeronauke.

U četvrtak, 18. aprila 2019. godine, u prostorijama Muftijstva travničkog u Travniku je održan radni sastanak predsjednika Aktiva vjeroučitelja sa članovima stručnog Tima za rad na izmjenama i dopunama nastavnih programa predmeta Islamske vjeronauke za osnovnu i srednju školu.

Pored mr. Muhamed-ef. Pezića, rukovodioca Službe za vjerske poslove i obrazovanje Muftijstva i predsjednika Aktiva vjeroučitelja pri medžlisima, sastanku su prisustvovali i članovi Tima za rad na izmjenama i dopunama NPP vjeronauke prof. Bakira H. Karahodža i prof. Haris Husanović koji su prisutne upoznali sa tematikom sastanka, te ih također uputili u dalju proceduru, plan i dinamiku aktivnosti u narednom periodu po Aktivima na nivou medžlisa.

Čitano 946 puta