970x100 01

Predstavnici Mreže mladih Muftijstva travničkog na Trećim susretima Mreže mladih u Novom Pazaru

17 Juni 2019

U Novom Pazaru su u periodu 14.-16.juna 2019. godine održani Treći susreti Mreže mladih pod motom „Mladi – promotori pozitivnih društvenih vrijednosti“, a na kojem su učešće uzeli mladi sa područja cijele BiH, Hrvatske i Sandžaka.

Muftijstvo travničko također je imalo svoje predstavnike koji su pozitvno odgovorili  na postavljene zadatke i aktivno učestvovali u programskim sadržajima. Mladi su imali priliku slušati o aktuelnim temama koje su itekako važne za njihovo profiliranje i društveno angažiranje, te su aktivno uzeli učešće u diskusiji koja je bila javnog karaktera.

Prilika je iskorištena i za posjetu Internacionalnom Univerzitetu Novi Pazar, potom posjetu i upoznavanje sa znamenitostima Sandžaka i Srbije, te slobodne aktivnosti koje je omladina iskoristila po slobodnom izboru.

Naši učesnici su bili: Ahmed Mujkanović i Armin Ramić (Vitez), Muanisa Duvnjak (Novi Travnik), Eldin Dogan i Haris Kalajdžija (Travnik), Elvir Draginović (Donji Vakuf), Aldina Mlivo i Merjem Mekić (Bugojno), Mirzet Kahrić i Belma Drek (Jajce), Imran Polovina (Gornji Vakuf), a koordinator puta bio je prof. Samir Srebrenica (Busovača).

Svim učesnicima zahvaljujemo i želimo svako dobro.

Čitano 845 puta
All for Joomla All for Webmasters